Contact

Mi-ar plăcea să aflu mai multe informații despre tine!

Completează câmpurile de mai jos și te voi contacta
în cel mai scurt timp.

Click or drag a file to this area to upload.
INFORMAȚII RAPIDE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă nu găsești răspuns la întrebările tale în cadrul secțiunii de mai jos sau dacă ai nevoie de informații suplimentare, te rugăm să ne trimiți un mesaj folosind formularul de contact.

Pot primi doar un sfat în legătură cu CV-ul meu actual?

Da! Prin serviciul de consultanță gratuită, îți vom revizui CV-ul și vei primi cele mai bune sfaturi legate de modificările pe care le poți face pe conținutul deja existent.

De ce aș avea nevoie de personal branding?

Modul în care te prezinți, rezultatele care apar pe Google atunci când îți cauți numele, subiectele pe care le abordezi la un date, interviu sau întâlnire de afaceri, limbajul non-verbal, imaginea pe care o afișezi online sau la muncă - sunt doar câteva dintre elementele care contribuie la încrederea în sine și la modul în care vei fi perceput de cei din jur. Ai nevoie de Personal Branding pentru a fi convins că îți vei pune în valoare calitățile în orice împrejurare.

Pot alege doar câteva dintre serviciile din pachete?

Da! Dacă, de exmeplu, ai nevoie doar de 2 sesiuni de Personal Branding și crearea profilului de LinkedIn, completează formularul de contact cu serviciile dorite și vei fi contactat în cel mai scurt timp.

Cât timp durează din momentul în care achiziționez un pachet până la completare?

În funcție de complexitatea pachetului ales și a experienței tale, durata poate varia de la câteva zile, până la câteva săptămâni, dacă alegi și sesiunile de Personal Branding pe care le vom plănui și stabili împreună.

Ce se întâmplă cu informațiile personale odată ce le trimit către PowerCV?

PowerCV folosește informațiile utilizatorilor strict pentru a facilita serviciile oferite, la fel și toate materialele suplimentare necesare pentru consultanță , acestea fiind strict confidențiale și nu vor fi împărtășite cu terți de orice fel.